Beneficii

Pentru noi, satisfactia clientilor este o prioritate. Dorim ca fiecare persoana si firma care intra in contact cu noi sa aiba parte de o experienta placuta si benefica.

De aceea va oferim:

1. Consultanta de specialitate (aveti la dispozitie o persoana dedicata, experienta noastra de 14 ani si timpul necesar pentru a va forma imaginea de ansamblu asupra evenimentului si totodata veti aborda pragmatic toate detaliile sale pentru a face alegerile cele mai potrivite pentru reusita evenimentului vostru)

2. Suport clienti 24/7

3. Livrare rapida a materialelor

4. Personal calificat suplimentar (in situatia in care fotograful, cameramanul, dj-ul sau oricare alta persoana din echipa devine indisponibil: accident, indisponibilitate medicala, etc este inlocuit de un coleg din echipa, fara ca evenimentul dumneavoastra sa aiba de suferit)

5. Echipamente tehnice de rezerva (aparate foto, blitzuri, lumini, camere video, etc), in cazul unor defectiuni tehnice il vom inlocui in maxim 45 min. in orice locatie din zona Bucurestiului. Pentru evenimentele din afara localitatii operatorii foto-video au in dotare un ehipament de rezerva.

6. Copie de siguranta a materialor realizate (dupa eveniment, materialele se stocheaza pe doua unitati separate pentru a nu exista posibilitatea pierderii lor)

7. Folosirea unor echipamente de ultima generatie (aparatura mirrorless, sisteme de stabilizare DJI Ronin-M 3-Axis, drone, echipament dedicat de inregistrare a sunetului) care ne permite sa avem o filmare luminoasa si stabila si un sunet uniform, fara distorsiuni

8. Floristi cu experienta in a va satisfice exigentele in materie de aranjamente florale

9. Propriul salon de infrumusetare, Salonul Domnita – unul dintre putinele saloane Expert L’oreal, situat in centrul capitalei, cu hair-stilisti trainuiti in laboratoarele L’oreal cu experienta in coafurile de eveniment speciale. Domnitele noastre sunt rasfatate numai cu produse de top din gama L’oreal Professionnel, MAC, Make-up Forever, Atelier Paris. Profesionistii nostri va vor ajuta sa alegeti varianta de look care vi se potriveste si care este in ton cu cele mai recente tendinte din styling. Mai mult decat atat, la noi ai posibilitatea ca mai intâi sa testezi si dupa aceea cumperi.

10. Beneficii acordate de noi prin partenerii nostri:
– imbunatatirea formei fizice prin antrenamente de forta si cardio, fitness, piscina la …
– relaxare, masaj, piscina şi buna dispoziţie la Hotel Novotel prin …
– un eveniment perfect fara restrictii financiare prin …

Oferta speciala - Sedinta foto prewedding
Oferta speciala - Coafura proba pentru mirese

Contacteaza-ne

Completeaza formularul si te contactam noi.

Cu noi nu trebuie sa iti faci griji asupra decorurilor din locatie, prospetimii florilor, meniului sau momentului in care este servita sampania. Ne ocupam cu profesionalism de ambientul muzical şi de imaginile care sa surprinda la potential maxim momentele frumoase pe care le traiesti. Mai mult, la Casa Anke pregatim pentru tine cele mai atractive pachete de oferta ce includ luna de miere organizata oriunde in lume cu servicii complete furnizate de Casa Anke si tour operatorii cu care lucram.

fotograf nunta | filmare nunta | fotograf botez | filmare botez