FOTO | 8 Castele Reale In Care Te Poti Casatori?

Castelul Neuschwanstein

Indiferent de stilul tau cand vine vorba de nunta, nu poti nega ca posibilitatea de a spune “Da!” intr-un castel este cel putin atragatoare. Pana la urma, cine nu si-a imaginat o nunta ca de poveste intr-un castel, chiar si in trecere? Din fericire totusi, chiar daca nu ai fost nascut in familia regala te poti simti ca o printesa in ziua nuntii tale organizandu-ti o nunta intr-un castel adevarat.

 

Am adunat o colectie de castele in care te poti casatori si in care iti poti creea nunta ta de poveste.

 

1. Château d’Esclimont, Franta

CHÂTEAU D’ESCLIMONT, FRANTA

Château d’Esclimont este o stațiune care ar putea face de rușine locul de desfășurare a nunții regale a lui Harry și Meghan. Acesta cuprinde 150 de acri de teren, include 52 de camere de oaspeți și se află la mai puțin de o oră de Paris. Deși proprietatea nu afișează prețurile de nuntă pe site, cuplurile interesate de serviciile lor ii pot contacta.

 

2. Castelul Belvoir, Anglia

Castelul Belvoir

Vrei o nunta ca a prințului Harry și a lui Meghan Markle? Atunci Castelul Belvoir este pentru tine. Aceste impresionante terenuri englezești sunt de fapt încă casa unor membri ai familiei regale, așa că te vei simți ca și cum ai fi la rând pentru tron doar prin simpla ta prezență acolo. Castelul include o capelă pentru ceremonii religioase și poate găzdui până la 130 de invitați. Viitorii tineri căsătoriți pot contacta proprietatea pentru estimări de preț și cereri de rezervare.

 

3. Castelul Boldt, Canada

Castelul Boldt

Pe râul St. Lawrence, granita US si Canada, se află Boldt Castle, o proprietate cu 120 de camere situată Insula Heart. Pe lângă designul său romantic, istoria clădirii are și ea o poveste de dragoste: George Boldt, fostul proprietar al hotelului Waldorf Astoria din New York, a construit casa somptuoasă pentru soția sa, Louise. Cuplurile pot rezerva acest loc de nuntă (doar pentru ceremonie) pentru doar 200 de dolari.

 

4. Rosecliff, Rhode Island

Visezi la un castel francez pentru ziua ta cea mare? Conacul Rosecliff a fost modelat inițial după barocul Grand Trianon din Versailles – dar este mult mai convenabil situat în Rhode Island. Construcția castelului a fost finalizată în 1902, iar locul a găzduit nenumărate nunți și întâlniri sociale pentru celebrități de primă mână de la finalizarea sa. Cuplurile pot rezerva un eveniment de patru ore la Rosecliff pentru 7.500 de dolari.

 

5. Castelul Neuschwanstein, Germania

Castelul Neuschwanstein

Castelul Neuschwanstein a fost deschis publicului în 1886 și atrage peste un milion de vizitatori pe an, datorită priveliștilor extraordinare. Designul este sursa de inspirație pentru Castelul Frumoasei din Pădurea Adormită, Disneyland – dar este mult mai placut decât o casatorie printre miile de vizitatori ai parcului de distracții. Cuplurile care sunt interesate pot contacta domeniul pentru a afla mai multe despre opțiunile de ceremonie de nuntă.

 

6. Castelul Oheka, New York

Dacă Cenușăreasa ar fi fost adevărată, sigur ar fi rezervat acest loc. La prima vedere, nu ai ghici niciodată că Oheka Castle este situat în Long Island, New York. Proprietatea elegantă are tot rafinamentul unui castel din Franța și, deși compania nu oferă prețuri online, ne putem imagina ca acesta este sansa ta de a iti organiza nunta intr-un castel ca de poveste.

 

7. Castelul Hluboká, Republica Cehă

Castelul Hluboká, Republica Cehă

Acest castel renascentist este unul dintre favorite. Situat în Hluboká nad Vltavou, o regiune din Boemia de Sud a Republicii Cehe, castelul are o priveliște uimitoare și oferă pachete de nuntă începând de la 1.780 de dolari.

 

8. Castelul Ashford, Irlanda

Castelul Ashford, Irlanda

Domeniul regal este unul dintre locurile preferate de cuplurile care caută o locație unică pentru nunta lor. Nu numai că spațiul oferă zeci de camere pitorești pentru ceremonii și recepții, dar terenul găzduiește și grădini imense pentru cele mai romantice fotografii. Pentru a afla mai multe, site-ul oferă o broșură și informații de contact.

 

 

Daca totusi un castel nu se incadreaza in bugetul tau, si iti doresti o locatie frumoasa, spatioasa in care sa fii sigur ca te vei simti ca o printesa, Restaurant Monarh este cea mai buna varianta. Cu servicii exceptionale de catering, personal atent, loc spatios, parcare, camera pentru miri si multe alte beneficii, acesta poate fi locul special pentru nunta ta! Pentru mai multe detalii viziteaza: restaurantmonarh.ro

Restaurant Monarh

 

In continuare: Top 7 idei ca pozele tale de nunta sa iasa perfect

Close

Da follow pe Casa Anke pentru inspirație, tendințe pentru nunta mult visata. Fii parte din comunitatea noastră de iubitori de frumos și explorează universul stilului autentic. #CasaAnke

Instagram

@casaanke

office@casaanke.ro

Telefon: +40 725 251 175

Locatie: Bulevardul Unirii 25-27, bloc 14, mezanin, București 040103, Romania