Cadouri botez

Cadouri botez

Una dintre problemele cu care oamenii se confrunta atunci cand participa la un botez este alegerea cadoului potrivit pentru botez. De cele mai multe ori, magazinele sau site-urile online care comercializeaza cadouri pentru botez ofera in general hainute pentru copii (de multe ori la o calitate indoielnica si preturi destul de piperate) sau produse de ingrijire copii, fara a accentua componenta festiva a unui asemenea eveniment.

Casa Anke activeaza de aproape douazeci de ani in domeniul organizarii de botezuri, nunti, petreceri aniversare si evenimente mondene. De-a lungul timpului am cautat sa transformam compania noastra in furnizor de servicii complete, acoperind fiecare detaliu din organizare si derularea unui eveniment. Si in ceea ce priveste botezurile am progresat constant si am deschis de curand o linie de consultanta si comercializare de cadouri pentru botez.

Daca doriti sa oferiti un cadou cu adevarat special la botezul la care sunteti invitati, Casa Anke va sta la dispozitie cu o multitudine de solutii. Punem accentul pe calitate, originalitate si functionalitatea combinata cu designul estetic. Noi consideram ca un set de hainute pentru bebelusi este un cadou functional insa nu indeplineste un rol estetic si fetiv, dupa cum o rama foto este un cadou frumos dar prea putin folositor.

Cadourile de botez pe care le propune Casa Anke imbina in mod eficient functionalul si esteticul si se inscriu in simbolistica botezului. Ele sunt cadouri ce pot fi folosite pentru copilul sarbatorit dar in acelasi timp constituie semne de apreciere si consideratie pentru parinti si, de ce nu, chiar amintiri frumoase pe termen lung.

In masura in care doriti un cadou de botez cu adevarat special, contactati-ne si consultantii nostri vor activa o retea larga de parteneri pentru a va pune la dispozitie cele mai originale variante de cadouri pentru botez. Lucram cu producatori si importatori directi, cu designeri si artisti hand made, oferindu-va produse unice, indisponibile de cele mai multe ori pe piata larga, la preturi competitive si calitate ireprosabila.

Daca se strica aparatura in timpul evenimentului ce faceti?

Deoarece sunt momente unice pe care le petreceti, imortalizarea acestora sunt esentiale, asadar, in vederea necesitatii unor masuri suplimentare de siguranta, avem echipamente si personal suplimentar de BACKUP pentru preintampinarea oricaror incidente nedorite. In cazul in care aparatura se strica, in cel mai scurt timp vom veni cu echipamente de inlocuire

Aveti echipamente si personal de back-up?

Pentru ca evenimentul vostru este foarte importanta pentru noi si pentru ca experienta noastra in domeniul evenimentelor ne face sa intelegem necesitatea unor masuri suplimentare de siguranta, avem echipamente si personal suplimentar de BACKUP pentru preintampinarea oricaror incidente nedorite. Astfel putem garanta ca evenimentul va fi dus la bun sfarsit fara a afecta calitatea materialelor predate.

Dupa cat timp intram in posesia albumelor fotocarte?

Grafica albumelor fotocarte se realizeaza din fotografiile selectate de voi, asadar timpul de realizare al albumului se calculeaza in momentul primirii acceptului privind fotografiile care se vor regasi in albumul fotocarte. De la acel moment, timpul de lucru este de 45 de zile lucratoare.

Pot primi filmul in varianta BLURAY si in varianta DVD?

Se pot primi ambele variante cu un cost suplimentar de 100 RON/pachet (trasformare din BLU-RAY in DVD).

Dupa cat timp intram in posesia materialelor foto-video?

Materialele foto-video realizate se predau intr-un termen de 45 de zile lucratoare, calculate de la data evenimentului.

Cat costa o copie a DVD - urilor sau a BLURAY-urilor?

Pretul pentru o copie DVD este de 5 RON, iar pentru BLU-RAY este de 10 RON. *Preturile includ carcasa personalizata si imprimarea discurilor

Contacteaza-ne

Completeaza formularul si te contactam noi.

Beneficii

  • Consultanta de specialitate (ai la dispozitie o persoana dedicata, experienta noastra de 14 ani si timpul necesar pentru a-ti forma imaginea de ansamblu asupra evenimentului si totodata vei aborda pragmatic toate detaliile pentru a face alegerile cele mai potrivite pentru reusita evenimentului tau).
  • Personal calificat suplimentar (in situatia in care fotograful, cameramanul, dj-ul sau oricare alta persoana din echipa devine indisponibila: accident, indisponibilitate medicala, etc. este inlocuit de un coleg din echipa, fara ca evenimentul tau sa aiba de suferit).

Garantii

  • Daca predarea materialelor foto nu se face in termenul stabilit in contract, Casa Anke iti returneaza banii pe serviciul respectiv.
  • Daca albumul foto nu este conform cu cel vizionat la noi, Casa Anke ti-l face cadou.
  • Daca albumul foto nu este predat in termenul stabilit in contract Casa Anke iti returneaza banii.
  • In situatia unui control, Casa Anke iti garanteaza (cu returnarea integrala sumei platite) ca evenimentul tau nu va avea de suferit din cauza unor nereguli contractuale cu agentia Casa Anke.

Cu noi nu trebuie sa iti faci griji asupra decorurilor din locatie, prospetimii florilor, meniului sau momentului in care este servita sampania. Ne ocupam cu profesionalism de ambientul muzical şi de imaginile care sa surprinda la potential maxim momentele frumoase pe care le traiesti. Mai mult, la Casa Anke pregatim pentru tine cele mai atractive pachete de oferta ce includ luna de miere organizata oriunde in lume cu servicii complete furnizate de Casa Anke si tour operatorii cu care lucram.

fotograf nunta | filmare nunta | fotograf botez | filmare botez