Coafura botez

Coafura botez

Nu trebuie sa neglijam in pregatirea unui botez coafura mamicii, a nasei, a invitatelor si chiar a copilului. Momentul botezului este acela in care tu te consfintesti rolul de mama in societate, dar asta nu inseamna ca e momentul in care n-ar trebui sa fii eleganta, frumoasa, feminina. Este momentul special in care copilul tau intra in comunitate in mod oficial, iar noi te pregatim pentru cele mai frumoase amintiri in calitate de mama.

Salonul Domnita, centrul nostru partener de machiaj si hair styling din inima Bucurestiului, este dedicat botezului pe care il organizam pentru voi. Daca vrei sa fii tratata ca o vedeta, daca vrei ca nasa copilului tau si prietenele pe care le-ai invitat la botez sa se simta cu adevarat rasfatate, daca vrei chiar sa faci prima sesiune de hair style pentru copilul tau, te asteptam la Salon Domnita, unde stilistii fac minuni pentru mii de doamne si domnisoare – la toate evenimentele organizate de Casa Anke.

Evident, nu am fi reusit sa ne construim o evolutie de aproape doua decenii pe piata, fara servicii si parteneri de incredere. Astazi Casa Anke si Salon Domnita se dezvolta pe baza recomandarilor si testimonialelor a mii de clienti multumiti. Serviciile noastre de coafura pentru evenimente in general, si coafura botez in special – nu fac exceptie.

La noi gasesti gama completa de servicii de coafura pentru botez, tuns, impletituri, vopsit, suvite, extensii, tratamente, etc . Realizam la cerere coafuri de proba pentru botez, pentru ca tu sa ai siguranta ca esti pregatita in detaliu si sa ai o zi excelenta in ziua botezului celui mic. Folosim produse pentru par de calitate superioara, aplicate de stilisti care au grija in fiecare zi de coafurile a numeroase celebritati si persoane publice din Romania. Fii in ziua botezului vedeta noastra, cu Salon Domnia si Casa Anke.

Daca se strica aparatura in timpul evenimentului ce faceti?

Deoarece sunt momente unice pe care le petreceti, imortalizarea acestora sunt esentiale, asadar, in vederea necesitatii unor masuri suplimentare de siguranta, avem echipamente si personal suplimentar de BACKUP pentru preintampinarea oricaror incidente nedorite. In cazul in care aparatura se strica, in cel mai scurt timp vom veni cu echipamente de inlocuire

Aveti echipamente si personal de back-up?

Pentru ca evenimentul vostru este foarte importanta pentru noi si pentru ca experienta noastra in domeniul evenimentelor ne face sa intelegem necesitatea unor masuri suplimentare de siguranta, avem echipamente si personal suplimentar de BACKUP pentru preintampinarea oricaror incidente nedorite. Astfel putem garanta ca evenimentul va fi dus la bun sfarsit fara a afecta calitatea materialelor predate.

Dupa cat timp intram in posesia albumelor fotocarte?

Grafica albumelor fotocarte se realizeaza din fotografiile selectate de voi, asadar timpul de realizare al albumului se calculeaza in momentul primirii acceptului privind fotografiile care se vor regasi in albumul fotocarte. De la acel moment, timpul de lucru este de 45 de zile lucratoare.

Pot primi filmul in varianta BLURAY si in varianta DVD?

Se pot primi ambele variante cu un cost suplimentar de 100 RON/pachet (trasformare din BLU-RAY in DVD).

Dupa cat timp intram in posesia materialelor foto-video?

Materialele foto-video realizate se predau intr-un termen de 45 de zile lucratoare, calculate de la data evenimentului.

Cat costa o copie a DVD - urilor sau a BLURAY-urilor?

Pretul pentru o copie DVD este de 5 RON, iar pentru BLU-RAY este de 10 RON. *Preturile includ carcasa personalizata si imprimarea discurilor

 • coafura-botez-1
 • coafura-botez-2
 • coafura-botez-3
 • coafura-botez-4
 • coafura-botez-5

Contacteaza-ne

Completeaza formularul si te contactam noi.

Beneficii

 • Consultanta de specialitate (ai la dispozitie o persoana dedicata, experienta noastra de 14 ani si timpul necesar pentru a-ti forma imaginea de ansamblu asupra evenimentului si totodata vei aborda pragmatic toate detaliile pentru a face alegerile cele mai potrivite pentru reusita evenimentului tau).
 • Personal calificat suplimentar (in situatia in care fotograful, cameramanul, dj-ul sau oricare alta persoana din echipa devine indisponibila: accident, indisponibilitate medicala, etc. este inlocuit de un coleg din echipa, fara ca evenimentul tau sa aiba de suferit).

Garantii

 • Daca predarea materialelor foto nu se face in termenul stabilit in contract, Casa Anke iti returneaza banii pe serviciul respectiv.
 • Daca albumul foto nu este conform cu cel vizionat la noi, Casa Anke ti-l face cadou.
 • Daca albumul foto nu este predat in termenul stabilit in contract Casa Anke iti returneaza banii.
 • In situatia unui control, Casa Anke iti garanteaza (cu returnarea integrala sumei platite) ca evenimentul tau nu va avea de suferit din cauza unor nereguli contractuale cu agentia Casa Anke.

Cu noi nu trebuie sa iti faci griji asupra decorurilor din locatie, prospetimii florilor, meniului sau momentului in care este servita sampania. Ne ocupam cu profesionalism de ambientul muzical şi de imaginile care sa surprinda la potential maxim momentele frumoase pe care le traiesti. Mai mult, la Casa Anke pregatim pentru tine cele mai atractive pachete de oferta ce includ luna de miere organizata oriunde in lume cu servicii complete furnizate de Casa Anke si tour operatorii cu care lucram.

fotograf nunta | filmare nunta | fotograf botez | filmare botez