DJ botez

DJ botez

Botezul copilului vostru este in mod evident o ocazie perfecta pentru bucurie si pentru distractie impartasita cu familia si cu prietenii. Noi, profesionistii de la Casa Anke, am pregatit pentru voi botezuri tematice cu petreceri care sa creeze o atmosfera de buna dispozitie si bun gust.

De la inceputul activitatii noastre pe piata de organizari de evenimente, ne-am concentrat pe a acoperi toata gama de nevoi a unui eveniment, iar botezurile reprezinta alaturi de nunti tipurile de evenimente pentru care suntem cel mai bine pregatiti si avem cea mai larga experienta, cu sute de petreceri de botez la activ.

Daca sunteti in cautarea unui DJ pentru botez sau pentru orice produs ori serviciu pentru botez, ne bucuram sa va ajutam si va promitem o oferta competitiva la cel mai inalt nivel de calitate. Cu o sonorizare excelenta si un playlist pe masura DJ-ii de botez pe care ii propunem vor sti sa transpuna bucuria evenimentului intr-o atmosfera de neuitat. Veti avea ocazia astfel sa demonstrati si prin DJ-ul angajat la botez un nivel de bun gust si de atmosfera placuta care va ramane pentru totdeauna in amintirea celor care va insotesc la eveniment.

Casa Anke are in momentul acesta in portofoliu colaborari pentru petreceri, nunti si botezuri cu DJ profesionisti care mixeaza in cluburi, la festivaluri sau diverse posturi de radio, adevarati specialisti in show business-ul din Romania.

Veti avea surpriza sa descoperiti, credem noi, ca serviciile integrate si calitatea garantata de Casa Anke merita efortul si ca bugetul poate fi unul accesibil daca ne straduim impreuna sa facem alegeri inteligente pentru fiecare detaliu si moment al botezului.

Preturi

Pachet DJ botez – 280 euro
Dj profesionist autorizat;
Instalatie completa de sunet 1200 Wati (boxe, mixer, amplificator, laptop);
Discografie de peste 70 000 titluri;
Transport inclus pe raza Bucurestiului;

Pachet MAXI DJ botez – 480 euro;
Dj profesionist autorizat;
Instalatie completa de sunet 1200 Wati (boxe, mixer, amplificator, laptop);
Discografie de peste 70 000 titluri;
Schela de lumini cu reflectoare multispot – 4 buc;
Stroboscop 2000W;
Mouving head-uri;
Controller;
Transport inclus pe raza Bucurestiului;

Daca se strica aparatura in timpul evenimentului ce faceti?

Deoarece sunt momente unice pe care le petreceti, imortalizarea acestora sunt esentiale, asadar, in vederea necesitatii unor masuri suplimentare de siguranta, avem echipamente si personal suplimentar de BACKUP pentru preintampinarea oricaror incidente nedorite. In cazul in care aparatura se strica, in cel mai scurt timp vom veni cu echipamente de inlocuire

Aveti echipamente si personal de back-up?

Pentru ca evenimentul vostru este foarte importanta pentru noi si pentru ca experienta noastra in domeniul evenimentelor ne face sa intelegem necesitatea unor masuri suplimentare de siguranta, avem echipamente si personal suplimentar de BACKUP pentru preintampinarea oricaror incidente nedorite. Astfel putem garanta ca evenimentul va fi dus la bun sfarsit fara a afecta calitatea materialelor predate.

Dupa cat timp intram in posesia albumelor fotocarte?

Grafica albumelor fotocarte se realizeaza din fotografiile selectate de voi, asadar timpul de realizare al albumului se calculeaza in momentul primirii acceptului privind fotografiile care se vor regasi in albumul fotocarte. De la acel moment, timpul de lucru este de 45 de zile lucratoare.

Pot primi filmul in varianta BLURAY si in varianta DVD?

Se pot primi ambele variante cu un cost suplimentar de 100 RON/pachet (trasformare din BLU-RAY in DVD).

Dupa cat timp intram in posesia materialelor foto-video?

Materialele foto-video realizate se predau intr-un termen de 45 de zile lucratoare, calculate de la data evenimentului.

Cat costa o copie a DVD - urilor sau a BLURAY-urilor?

Pretul pentru o copie DVD este de 5 RON, iar pentru BLU-RAY este de 10 RON. *Preturile includ carcasa personalizata si imprimarea discurilor

Contacteaza-ne

Completeaza formularul si te contactam noi.

Beneficii

  • Consultanta de specialitate (ai la dispozitie o persoana dedicata, experienta noastra de 14 ani si timpul necesar pentru a-ti forma imaginea de ansamblu asupra evenimentului si totodata vei aborda pragmatic toate detaliile pentru a face alegerile cele mai potrivite pentru reusita evenimentului tau).
  • Personal calificat suplimentar (in situatia in care fotograful, cameramanul, dj-ul sau oricare alta persoana din echipa devine indisponibila: accident, indisponibilitate medicala, etc. este inlocuit de un coleg din echipa, fara ca evenimentul tau sa aiba de suferit).

Garantii

  • Daca predarea materialelor foto nu se face in termenul stabilit in contract, Casa Anke iti returneaza banii pe serviciul respectiv.
  • Daca albumul foto nu este conform cu cel vizionat la noi, Casa Anke ti-l face cadou.
  • Daca albumul foto nu este predat in termenul stabilit in contract Casa Anke iti returneaza banii.
  • In situatia unui control, Casa Anke iti garanteaza (cu returnarea integrala sumei platite) ca evenimentul tau nu va avea de suferit din cauza unor nereguli contractuale cu agentia Casa Anke.

Cu noi nu trebuie sa iti faci griji asupra decorurilor din locatie, prospetimii florilor, meniului sau momentului in care este servita sampania. Ne ocupam cu profesionalism de ambientul muzical şi de imaginile care sa surprinda la potential maxim momentele frumoase pe care le traiesti. Mai mult, la Casa Anke pregatim pentru tine cele mai atractive pachete de oferta ce includ luna de miere organizata oriunde in lume cu servicii complete furnizate de Casa Anke si tour operatorii cu care lucram.

fotograf nunta | filmare nunta | fotograf botez | filmare botez