Invitatii botez

Invitatii botez

Asa cum te-am obisnuit, Casa Anke iti ofera integral serviciile necesare organizarii botezului. Aceasta inseamna ca la noi gasesti inclusiv invitații botez de toate tipurile: invitații moderne, clasice, pe pergament, handmade, amuzante, ieftine, originale.

Organizarea unui botez este de cele mai multe ori o sarcina deosebit de complexa. Trebuie sa alegi biserica, restaurantul, trusoul de botez, invitatiile de botez, aranjamentele florale, fotograful, cameramanul, DJ-ul si multe altele.

Apeland la noi vei scapa de toate aceste griji si vei avea chiar surpriza sa descoperi ca este mai ieftin sa achizitionezi serviciile pentru botez dintr-un singur loc. Casa Anke realizeaza produsele, accesoriile si serviciile necesare pentru botez cu specialisti proprii sau colaboratori de traditie prin intermediul carora asiguram, de mai bine de zece ani, evenimente de cea mai bună calitate.

La noi poti consulta catalogul complet de invitatii pentru botez precum si toate celelalte servicii.

Acordam consultanta gratuita pentru alegerea acelor invitatii pentru botez de care sa fii perfect multumit si de asemenea te sfatuim, cu experienta noastra, sa selectezi invitatii de botez perfecte pentru bugetul si gustul tau.

Ne mandrim cu echipa noastra de profesionisti precum si cu produsele si serviciile pe care reusim sa le oferim. Un botez reusit incepe cu un set de invitatii pentru botez bine realizate, iar aici avem cele mai bune solutii pentru tine. Nu ezita sa ne contactezi pentru invitatii pentru botez sau orice alte detalii legate de evenimentul tau. Iti garantam ca esti pe maini bune.

Daca se strica aparatura in timpul evenimentului ce faceti?

Deoarece sunt momente unice pe care le petreceti, imortalizarea acestora sunt esentiale, asadar, in vederea necesitatii unor masuri suplimentare de siguranta, avem echipamente si personal suplimentar de BACKUP pentru preintampinarea oricaror incidente nedorite. In cazul in care aparatura se strica, in cel mai scurt timp vom veni cu echipamente de inlocuire

Aveti echipamente si personal de back-up?

Pentru ca evenimentul vostru este foarte importanta pentru noi si pentru ca experienta noastra in domeniul evenimentelor ne face sa intelegem necesitatea unor masuri suplimentare de siguranta, avem echipamente si personal suplimentar de BACKUP pentru preintampinarea oricaror incidente nedorite. Astfel putem garanta ca evenimentul va fi dus la bun sfarsit fara a afecta calitatea materialelor predate.

Dupa cat timp intram in posesia albumelor fotocarte?

Grafica albumelor fotocarte se realizeaza din fotografiile selectate de voi, asadar timpul de realizare al albumului se calculeaza in momentul primirii acceptului privind fotografiile care se vor regasi in albumul fotocarte. De la acel moment, timpul de lucru este de 45 de zile lucratoare.

Pot primi filmul in varianta BLURAY si in varianta DVD?

Se pot primi ambele variante cu un cost suplimentar de 100 RON/pachet (trasformare din BLU-RAY in DVD).

Dupa cat timp intram in posesia materialelor foto-video?

Materialele foto-video realizate se predau intr-un termen de 45 de zile lucratoare, calculate de la data evenimentului.

Cat costa o copie a DVD - urilor sau a BLURAY-urilor?

Pretul pentru o copie DVD este de 5 RON, iar pentru BLU-RAY este de 10 RON. *Preturile includ carcasa personalizata si imprimarea discurilor

Contacteaza-ne

Completeaza formularul si te contactam noi.

Beneficii

  • Consultanta de specialitate (ai la dispozitie o persoana dedicata, experienta noastra de 14 ani si timpul necesar pentru a-ti forma imaginea de ansamblu asupra evenimentului si totodata vei aborda pragmatic toate detaliile pentru a face alegerile cele mai potrivite pentru reusita evenimentului tau).
  • Personal calificat suplimentar (in situatia in care fotograful, cameramanul, dj-ul sau oricare alta persoana din echipa devine indisponibila: accident, indisponibilitate medicala, etc. este inlocuit de un coleg din echipa, fara ca evenimentul tau sa aiba de suferit).

Garantii

  • Daca predarea materialelor foto nu se face in termenul stabilit in contract, Casa Anke iti returneaza banii pe serviciul respectiv.
  • Daca albumul foto nu este conform cu cel vizionat la noi, Casa Anke ti-l face cadou.
  • Daca albumul foto nu este predat in termenul stabilit in contract Casa Anke iti returneaza banii.
  • In situatia unui control, Casa Anke iti garanteaza (cu returnarea integrala sumei platite) ca evenimentul tau nu va avea de suferit din cauza unor nereguli contractuale cu agentia Casa Anke.

Cu noi nu trebuie sa iti faci griji asupra decorurilor din locatie, prospetimii florilor, meniului sau momentului in care este servita sampania. Ne ocupam cu profesionalism de ambientul muzical şi de imaginile care sa surprinda la potential maxim momentele frumoase pe care le traiesti. Mai mult, la Casa Anke pregatim pentru tine cele mai atractive pachete de oferta ce includ luna de miere organizata oriunde in lume cu servicii complete furnizate de Casa Anke si tour operatorii cu care lucram.

fotograf nunta | filmare nunta | fotograf botez | filmare botez