De ce noi?

Doar in Bucuresti exista sute de agentii care se ocupa cu organizarea de evenimente, asa ca trebuie sa va spunem care sunt motivele pentru care merita sa alegeti Casa Anke de fiecare data cand aveti nevoie sa organizati o nunta, un botez ori petrecere sau alt eveniment monden.

Dincolo de simple afirmatii despre calitate si preturi, Casa Anke e realmente prima agentie care ofera servicii integrate complete, din momentul in care aveti ideea organizarii unui eveniment si pana dupa finalul acestuia. Nu doar gasim locatia perfecta, decoratiunile si tema potrivita, dar va oferim o serie de alte servicii si produse conexe: foto si video, machiaj profesional, flori si aranjamente florale proaspete, masini de epoca, articole vestimentare pentru orice eveniment, bijuterii, muzica live cu artisti recunoscuti, precum si vacante catre zeci de destinatii imediat dupa ce petrecerea s-a terminat.

Asadar, specialistii Casa Anke sunt alaturi de voi in fiecare etapa a organizarii unui eveniment. Facem asta de peste 15 ani, avem o retea de colaboratori profesionisti si garantam succesul fiecarui eveniment. Intr-adevar, ne-am dezvoltat prin reclama pe care clientii insisi ne-o fac si prin respectarea singurei reguli esentiale in acest business: respecta clientul, asculta-l, livreaza ceea ce ai promis, organizeaza orice eveniment asa cum l-ai organiza pentru tine insuti.

Facem toate acestea cu atentie la detalii si grija fata de bugetul pe care voi il stabiliti. Un real avantaj este ca prin sutele de evenimente pe care le organizam putem propune preturi atractive pe baza volumelor pe care le derulam cu colaboratorii nostri. Asta deoarece noi comandam sute de aranjamente florale pe an, sute de rochii de mireasa, inchiriem de zeci de ori multe dintre locatiile pe care le recomandam, lucram de zeci si sute de ori cu fiecare dintre colaboratorii nostri si de aceea discountul pe care il primim ne ajuta sa oferim clientului final cel mai bun pret din piata la nivelul maxim de calitate dorita.

In plus, la Casa Anke noi raspundem pentru derularea in conditii optime a fiecarui moment din cadrul evenimentului vostru. Cu Casa Anke nu trebuie sa va faceti griji pentru meniu, sonorizare, parcarea din locatie ori atmosfera de la petrecere; distractia si rafinamentul unei seri de neuitat sunt lucruri elementare pentru care clientii care au colaborat cu noi ne apreciaza. Nu va costa nimic sa primiti o oferta de la Casa Anke si sa puteti face chiar voi diferenta. Contactati-ne chiar acum si haideti sa facem impreuna un eveniment memorabil!

Oferta speciala - Sedinta foto prewedding
Oferta speciala - Coafura proba pentru mirese

Contacteaza-ne

Completeaza formularul si te contactam noi.

Beneficii

  • Consultanta de specialitate (ai la dispozitie o persoana dedicata, experienta noastra de 14 ani si timpul necesar pentru a-ti forma imaginea de ansamblu asupra evenimentului si totodata vei aborda pragmatic toate detaliile pentru a face alegerile cele mai potrivite pentru reusita evenimentului tau).
  • Personal calificat suplimentar (in situatia in care fotograful, cameramanul, dj-ul sau oricare alta persoana din echipa devine indisponibila: accident, indisponibilitate medicala, etc. este inlocuit de un coleg din echipa, fara ca evenimentul tau sa aiba de suferit).

Garantii

  • Daca predarea materialelor foto nu se face in termenul stabilit in contract, Casa Anke iti returneaza banii pe serviciul respectiv.
  • Daca albumul foto nu este conform cu cel vizionat la noi, Casa Anke ti-l face cadou.
  • Daca albumul foto nu este predat in termenul stabilit in contract Casa Anke iti returneaza banii.
  • In situatia unui control, Casa Anke iti garanteaza (cu returnarea integrala sumei platite) ca evenimentul tau nu va avea de suferit din cauza unor nereguli contractuale cu agentia Casa Anke.

Cu noi nu trebuie sa iti faci griji asupra decorurilor din locatie, prospetimii florilor, meniului sau momentului in care este servita sampania. Ne ocupam cu profesionalism de ambientul muzical şi de imaginile care sa surprinda la potential maxim momentele frumoase pe care le traiesti. Mai mult, la Casa Anke pregatim pentru tine cele mai atractive pachete de oferta ce includ luna de miere organizata oriunde in lume cu servicii complete furnizate de Casa Anke si tour operatorii cu care lucram.

fotograf nunta | filmare nunta | fotograf botez | filmare botez