fbpx

Dansul mirilor: 5 cei mai populari artisti din 2017

Dansul mirilor este, fara doar si poate, un moment foarte important dintr-o nunta, motiv pentru care este tratat cu foarte multa atentie. La nuntile la care am fost anul acesta, am observant o repetitie a melodiile alese, iar asta ma face sa cred ca topurile muzicale, nu sentimentele, dicteaza melodia la nunta. In fine… alta discutie… Revnind la oile noastre, hai sa vedem care sunt 6 dintre cei mai populari artisti din 2017, din punctul de vedere al melodiilor alese ca si fundal sonor pentru dansul mirilor.

1. Ed Sheeran
Stiai ca 1 din 7 britanici au ales, in 2017, o piesa cantata de Ed Sheeran? “Thinking Out Loud” este, de departe, cea mai ascultata melodie.

2. John Legend
“All Of Me” sau “Love You Now”, doua dintre piesele care-l plaseaza pe John Legend pe locul doi in topul artistilor iubiti de miri.

3. Adele
Piesele din albumele 19, 21 si 25 ale artistei sunt cele care ii atrag pe miri, iar asta nu mai este niciun secret deja.

4. Beyonce
“Crazy In Love” sau balada “Halo”, le stii? Eu le-am ascultat, mi-au placut, la fel si mireselor noastre de la Casa Anke.

5. Michael Buble
Muzica old-school, tipologie clasica, insa versuri si melodie de care orice mireasa old fashion se va indragosti din start. Michael Buble, locul 5.

Foto-Video, Entertainment, Decoratuni - Casa Anke