fbpx

Emotiile dinaintea nuntii, intrebari despre ce va fi sa vina

Dragilor… cautandu-mi inspiratie pentru textele pe care le scriu pe blogul Casa Anke, mi-am amintit de tona de emotii pe care le-am avut inainte sa fac pasul cel mare.

Acum… sa nu credeti ca aveam emotii vizavi de nunta in sine, nu, acolo am fost super relaxata, stiam ca o sa iasa bine pentru ca aveam oameni minunati care se ocupau de asta.

Emotiile izvorau din necunoscutul ce avea sa urmeze. Dintr-o data, viata mea cotidiana nu mai insemnam eu, inseamnam noi, doi oameni care se iubeau nebuneste, dar care nu stiau cum sa functioneze impreuna, 100% din timp.

Stii… se spune ca primul an este de acomodare si ca daca treci de el, lunga va fi casnicia ta. Nu stiu la voi cum este, la mine asa a fost. Prietenii mei stiu, in primul an imi faceam bagajul in fiecare saptamana si il amenintam ca “Ma duc la mama!”. Nu m-am dus, lucrurile s-au calmat, iar noi am inteles …

Ca sa reziste o casnicie, partenerii trebuie sa se straduiasca sa inteleaga urmatoarele:

  • Casnicia nu este pentru cei slabi, exista cumpene pe care le treci numai daca esti suficient de puternic si de matur.
  • In casnicie sarcinile se impart in mod echitabil.
  • In casnicie poate sa apara rutina, atunci fiecare dintre cei doi parteneri trebuie sa faca ceva ca sa schimbe situatia, altfel, fara exagerare, se poate ajunge la FINAL.
  • O casnicie solida inseamna o comunicare continua.
  • O casnicie trainica nu este construita din probleme, ci din solutiile gasite spre rezolvarea lor.

Foto-Video, Entertainment, Decoratuni - Casa Anke