fbpx

Ne plac oaspetii. Cand vin, ii punem la treaba!

Ne place in mod deosebit sa facem pe gazdele si credem noi ca ne descurcam de minune. Nu ca ne laudam, insa fotograful Cosmin Vlad, prietenul nostru de ceva vreme, poate sa confirme.

De ce, va intrebati? S-a desfasurat inca o seara de perfectionare la birou, de data aceasta in prezenta maestrului Vlad. Ne-am strans vreo 26 de oameni, colegi de imagine, profesionisti indragostiti de instantanee, cadre, fotografie de nunta sau de botez, amici inainte de toate, toti interesati de un singur lucru, performata in domeniu.

3 ore! Exact! 3 ore a durat sesiunea de pregatire, perioada in care s-au pus intrebari, s-au imaginat situatii, s-au tras concluzii, s-au explicat lucruri. Per total, a fost o sesiune de pregatire in care fotografia a fost actorul principal. Ce sa va spun… la final compozitia a fost  perfecta, white balance-ul a fost setat corespunzator si creierele calibrate.:)))

Am fost live pe Facebook, am tras imagini de profesionisti, am ascultat si, da, putem spune ca suntem cu 10 puncte mai buni fata de ieri.

https://www.facebook.com/casaanke/videos/1460235670693483/

Va las sa va delectati cu imagini.

Foto-Video, Entertainment, Decoratuni - Casa Anke