Garantii

Pentru ca suntem profesionisti si ne respectam clientii, Casa Anke este singura agentie de evenimente care va poate oferi garantii:

1. Daca predarea materialelor foto nu se face în termenul stabilit în contract, Casa Anke va returneaza banii pe serviciul respectiv

2. Daca albumul foto nu este conform cu cel vizionat la noi, Casa Anke vi-l face cadou.

3. Daca albumul foto nu este predat în termenul stabilit în contract Casa Anke va returneaza banii.

4. Garantia lucrului bine facut. La noi ai posibilitatea ca mai întâi sa testezi si dupa aceea cumperi. Programeaza-ti o sedinta foto prewedding si daca nu îti plac pozele nu esti obligat sa faci contract cu noi sau programeaza-ti o proba de mireasa la salonul nostru si vezi ce ti se potriveste fara a plati pentru acest serviciu.

5. In situatia unui control, Casa Anke va garanteaza (cu returnarea integrala sumei platite) ca evenimentul dumneavoastra nu va avea de suferit din cauza unor nereguli contractuale cu agentia casaanke

Oferta speciala - Sedinta foto prewedding
Oferta speciala - Coafura proba pentru mirese

Contacteaza-ne

Completeaza formularul si te contactam noi.

Cu noi nu trebuie sa iti faci griji asupra decorurilor din locatie, prospetimii florilor, meniului sau momentului in care este servita sampania. Ne ocupam cu profesionalism de ambientul muzical şi de imaginile care sa surprinda la potential maxim momentele frumoase pe care le traiesti. Mai mult, la Casa Anke pregatim pentru tine cele mai atractive pachete de oferta ce includ luna de miere organizata oriunde in lume cu servicii complete furnizate de Casa Anke si tour operatorii cu care lucram.

fotograf nunta | filmare nunta | fotograf botez | filmare botez