Artisti nunta

Artisti nunta

Ce e oare mai spectaculos si mai vibrant decat muzica live la o nunta? Indiferent de preferintele voastre muzicale sau de artistii pe care ii doriti sa va acompanieze in cel mai important moment al vietii, Casa Anke va sta alaturi cu o serie de artisti profesionisti cu care colaboram. Mai mult, daca artistul vostru preferat nu este printre colaboratorii nostri dar e disponibil in data dorita pentru nunta, vom gasi o solutie pentru a-l contracta.

Cu muzica folclorica sau pop-disco, ne mandrim ca reusim sa cream o atmosfera electrizanta cu artistii de nunta pe care ii propunem. Am legat de-a lungul timpului relatii de colaborare si prietenie cu o serie de artisti profesionisti, care stiu sa ofere show-uri de calitate si sa transforme o nunta intr-un concert magic de lumini, culori si sunete.

Casa Anke se ocupa de toate detaliile organizatorice, furnizeaza si monteaza instalatia de sonorizare si iluminat; lucram cu echipamente performante, iar artistii si formatiile de nunta sunt dedicati nuntilor pentru care ii contractam. Mai mult, intrucat ne ocupa si de serviciile foto-video, puteti inregistra primul videoclip chiar la nunta voastra in compania artistului sau formatiei preferate.

Cu mii de evenimente si nunti organizate de-a lungul a aproape 20 de ani, Casa Anke a stabilit un standard de profesionalism in ceea ce priveste show-urile live cu artisti de nunta. Ne place sa credem ca reusim sa realizam intr-adevar la fiecare nunta cu un concert live acea clipa de magie care ii determina mai apoi pe tinerii casatoriti si pe toti invitatii de la nunta sa ne recomande mai departe.

Aceasta forma de reclama prin viu grai, cea mai autentica dintre toate, ne-a ajutat sa ne dezvoltam de-a lungul anilor si sa va oferim cu incredere cele mai bune optiuni de buget pentru formatii sau artisti live la nunta voastra.

La orice pachet foto

La orice pachet foto-video primiti GRATUIT proba coafat mireasa.

La pachetul foto–video EXTRA

La pachetul foto–video EXTRA primiti GRATUIT filmare cu drona la trash the dress.

La achizitionarea tuturor aranjamentelor florale

La achizitionarea tuturor aranjamentelor florale (aranjamente mese invitati, prezidiu, buchet cununie, buchet mireasa, buchet nasa, lumanari nunta, cocarde, bratari domnisoare, etc) primiti GRATUIT o fotocarte format A4 cu 20 pagini.

La pachetul foto–video MAXI si EXTRA

La pachetul foto–video MAXI si EXTRA primiti GRATUIT 30 magneti marturie.

La pachetul foto–video EXTRA + cabina foto

La pachetul foto–video EXTRA + cabina foto tot evenimentul primiti GRATUIT 100 poze marturie

Coafat + make-up mireasa + o alta persoana

Coafat + make-up mireasa + o alta persoana si primesti gratuit buchetul de cununie.

Oferta speciala - Coafura proba pentru mirese

Contacteaza-ne

Completeaza formularul si te contactam noi.

Beneficii

  • Consultanta de specialitate (ai la dispozitie o persoana dedicata, experienta noastra de 14 ani si timpul necesar pentru a-ti forma imaginea de ansamblu asupra evenimentului si totodata vei aborda pragmatic toate detaliile pentru a face alegerile cele mai potrivite pentru reusita evenimentului tau).
  • Personal calificat suplimentar (in situatia in care fotograful, cameramanul, dj-ul sau oricare alta persoana din echipa devine indisponibila: accident, indisponibilitate medicala, etc. este inlocuit de un coleg din echipa, fara ca evenimentul tau sa aiba de suferit).

Garantii

  • Daca predarea materialelor foto nu se face in termenul stabilit in contract, Casa Anke iti returneaza banii pe serviciul respectiv.
  • Daca albumul foto nu este conform cu cel vizionat la noi, Casa Anke ti-l face cadou.
  • Daca albumul foto nu este predat in termenul stabilit in contract Casa Anke iti returneaza banii.
  • In situatia unui control, Casa Anke iti garanteaza (cu returnarea integrala sumei platite) ca evenimentul tau nu va avea de suferit din cauza unor nereguli contractuale cu agentia Casa Anke.

Cu noi nu trebuie sa iti faci griji asupra decorurilor din locatie, prospetimii florilor, meniului sau momentului in care este servita sampania. Ne ocupam cu profesionalism de ambientul muzical şi de imaginile care sa surprinda la potential maxim momentele frumoase pe care le traiesti. Mai mult, la Casa Anke pregatim pentru tine cele mai atractive pachete de oferta ce includ luna de miere organizata oriunde in lume cu servicii complete furnizate de Casa Anke si tour operatorii cu care lucram.

fotograf nunta | filmare nunta | fotograf botez | filmare botez