Coafura nunta

Coafura nunta - Vezi portofoliu nunta

Una dintre cele mai importante pregatiri pentru nunta consta in coafura miresei, a nasei, a domnisoarelor de onoare… Este momentul acela cand tu ar trebui sa te simti asa cum si esti de fapt: cea mai frumoasa femeie de pe pamant. Pentru asta, noi am pregatit un parteneriat special cu Salon Domnita. Localizat intr-un spatiu atragator in centrul Capitalei, Salon Domnita ofera servicii complete de coafura nunta si hair style pentru evenimente la cel mai avantajos raport pret – calitate si rezultate uimitoare.

In fapt, prietenii nostri de la Salon Domnita ne spun ca viitoarele mirese care au trecut pragul salonului inainte de nunta, au revenit si mai tarziu, in ajunul fiecarui eveniment mai important, pentru a se face frumoase si deosebite.

Casa Anke a selectat de-a lungul celor peste 15 ani de organizari de nunti si toata gama de evenimente, cele mai bune echipe de specialisti care se ocupa de fiecare detaliu al organizarii.

Serviciile de coafura pentru nunta nu fac exceptie, iar astazi ne bucuram de colaborarea cu stilistele de la Salon Domnita, pentru ca ne leaga deja sute de evenimente si sute de cliente multumite de serviciile noastre comune.

Casa Anke este una dintre putinele companii specializate in organizarea de nunti care iti organizeaza integral nunta, inclusiv sesiunea de coafura si machiaj. Garantam satisfactia fiecarei doamne sau domnisoare si impreuna suntem in masura sa oferim servicii de inalta clasa la preturi corecte.

La noi gasesti toate gama de servicii de coafura nunta, tuns, impletit, vopsit, suvite, extensii, tratamente, coafura mireasa. Realizam la cerere coafura de proba pentru mireasa, pentru ca tu sa fii multumita de fiecare detaliu si sa abordezi cu toata increderea ziua cea mare. Utilizam produse de hair styling de cea mai buna calitate, aplicate de maini pricepute care au grija zi de zi de coafura a numeroase persoane publice si vedete care ne trec pragul.

Casa Anke si Salon Domnita realizeaza parteneriatul perfect pentru a-ti oferi o coafura de nunta eleganta, proaspata si atragatoare, deosebita si originala, asa cum merita fiecare mireasa.

La orice pachet foto

La orice pachet foto-video primiti GRATUIT proba coafat mireasa.

La pachetul foto–video EXTRA

La pachetul foto–video EXTRA primiti GRATUIT filmare cu drona la trash the dress.

La achizitionarea tuturor aranjamentelor florale

La achizitionarea tuturor aranjamentelor florale (aranjamente mese invitati, prezidiu, buchet cununie, buchet mireasa, buchet nasa, lumanari nunta, cocarde, bratari domnisoare, etc) primiti GRATUIT o fotocarte format A4 cu 20 pagini.

La pachetul foto–video MAXI si EXTRA

La pachetul foto–video MAXI si EXTRA primiti GRATUIT 30 magneti marturie.

La pachetul foto–video EXTRA + cabina foto

La pachetul foto–video EXTRA + cabina foto tot evenimentul primiti GRATUIT 100 poze marturie

Coafat + make-up mireasa + o alta persoana

Coafat + make-up mireasa + o alta persoana si primesti gratuit buchetul de cununie.

Oferta speciala - Coafura proba pentru mirese
 • coafura-nunta-1
 • coafura-nunta-2
 • coafura-nunta-3
 • coafura-nunta-4
 • coafura-nunta-5
 • coafura-nunta-6
 • coafura-nunta-7
 • coafura-nunta-8
 • coafura-nunta-9

Contacteaza-ne

Completeaza formularul si te contactam noi.

Beneficii

 • Consultanta de specialitate (ai la dispozitie o persoana dedicata, experienta noastra de 14 ani si timpul necesar pentru a-ti forma imaginea de ansamblu asupra evenimentului si totodata vei aborda pragmatic toate detaliile pentru a face alegerile cele mai potrivite pentru reusita evenimentului tau).
 • Personal calificat suplimentar (in situatia in care fotograful, cameramanul, dj-ul sau oricare alta persoana din echipa devine indisponibila: accident, indisponibilitate medicala, etc. este inlocuit de un coleg din echipa, fara ca evenimentul tau sa aiba de suferit).

Garantii

 • Daca predarea materialelor foto nu se face in termenul stabilit in contract, Casa Anke iti returneaza banii pe serviciul respectiv.
 • Daca albumul foto nu este conform cu cel vizionat la noi, Casa Anke ti-l face cadou.
 • Daca albumul foto nu este predat in termenul stabilit in contract Casa Anke iti returneaza banii.
 • In situatia unui control, Casa Anke iti garanteaza (cu returnarea integrala sumei platite) ca evenimentul tau nu va avea de suferit din cauza unor nereguli contractuale cu agentia Casa Anke.

Cu noi nu trebuie sa iti faci griji asupra decorurilor din locatie, prospetimii florilor, meniului sau momentului in care este servita sampania. Ne ocupam cu profesionalism de ambientul muzical şi de imaginile care sa surprinda la potential maxim momentele frumoase pe care le traiesti. Mai mult, la Casa Anke pregatim pentru tine cele mai atractive pachete de oferta ce includ luna de miere organizata oriunde in lume cu servicii complete furnizate de Casa Anke si tour operatorii cu care lucram.

fotograf nunta | filmare nunta | fotograf botez | filmare botez