Costume cavaleri de onoare

Costume cavaleri de onoare

La Casa Anke oferim o largă varietate de costume pentru cavaleri de onoare si oferim companionilor mirelui eleganta si rafinamentul masculin la superlativ. Suntem compania specializata in organizare de nunti si evenimente cu cea mai bogata retea de colaboratori si servicii pentru organizarea eficienta si originala a fiecarui detaliu a nuntii tale.

In prezent reprezentam diverse case de moda, designeri romani si de peste hotare specializati in linii vestimentare pentru nunta. Daca esti mire, vino cu cavalerii tai de onoare la Casa Anke si va pregatim cea mai buna selectie de costume de mire si costume de cavaleri de onoare disponibila la ora actuala in Bucuresti.

Comercializam si acordam consultanta pentru costume de cavaleri de onoare complete, pantaloni, fracuri, sacouri, camasi, brauri, pantofi, butoni, papioane, cravate si toata gama de accesorii pentru nunta.

Intotdeauna accentul se pune mai ales pe eleganta rochiilor de mireasa sau in general a rochiilor domnisoarelor de onoare si doamnelor prezente la ceremonie insa noi consideram ca mirele si cavalerii de onoare trebuie sa fie la fel de grijulii cu tinuta lor. Materiale fine si de calitate, design-uri dupa ultima moda, croieli ireprosabile – acestea sunt ingredientele costumelor de cavaleri de onoare pe care le puteti gasi la noi.

Alegand serviciile complete de pregatire a nuntii, inclusiv rochiile pentru domnisoarele de onoare si costumele pentru cavalerii de onoare de la Casa Anke, poti avea certitudinea celor mai bune costuri comparativ cu achizitia produselor si serviciilor aferente nuntii. Convinge-te printr-o simpla cerere de oferta la consultantii nostri.

La orice pachet foto

La orice pachet foto-video primiti GRATUIT proba coafat mireasa.

La pachetul foto–video EXTRA

La pachetul foto–video EXTRA primiti GRATUIT filmare cu drona la trash the dress.

La achizitionarea tuturor aranjamentelor florale

La achizitionarea tuturor aranjamentelor florale (aranjamente mese invitati, prezidiu, buchet cununie, buchet mireasa, buchet nasa, lumanari nunta, cocarde, bratari domnisoare, etc) primiti GRATUIT o fotocarte format A4 cu 20 pagini.

La pachetul foto–video MAXI si EXTRA

La pachetul foto–video MAXI si EXTRA primiti GRATUIT 30 magneti marturie.

La pachetul foto–video EXTRA + cabina foto

La pachetul foto–video EXTRA + cabina foto tot evenimentul primiti GRATUIT 100 poze marturie

Coafat + make-up mireasa + o alta persoana

Coafat + make-up mireasa + o alta persoana si primesti gratuit buchetul de cununie.

Oferta speciala - Sedinta foto prewedding

Contacteaza-ne

Completeaza formularul si te contactam noi.

Beneficii

  • Consultanta de specialitate (ai la dispozitie o persoana dedicata, experienta noastra de 14 ani si timpul necesar pentru a-ti forma imaginea de ansamblu asupra evenimentului si totodata vei aborda pragmatic toate detaliile pentru a face alegerile cele mai potrivite pentru reusita evenimentului tau).
  • Personal calificat suplimentar (in situatia in care fotograful, cameramanul, dj-ul sau oricare alta persoana din echipa devine indisponibila: accident, indisponibilitate medicala, etc. este inlocuit de un coleg din echipa, fara ca evenimentul tau sa aiba de suferit).

Garantii

  • Daca predarea materialelor foto nu se face in termenul stabilit in contract, Casa Anke iti returneaza banii pe serviciul respectiv.
  • Daca albumul foto nu este conform cu cel vizionat la noi, Casa Anke ti-l face cadou.
  • Daca albumul foto nu este predat in termenul stabilit in contract Casa Anke iti returneaza banii.
  • In situatia unui control, Casa Anke iti garanteaza (cu returnarea integrala sumei platite) ca evenimentul tau nu va avea de suferit din cauza unor nereguli contractuale cu agentia Casa Anke.

Cu noi nu trebuie sa iti faci griji asupra decorurilor din locatie, prospetimii florilor, meniului sau momentului in care este servita sampania. Ne ocupam cu profesionalism de ambientul muzical şi de imaginile care sa surprinda la potential maxim momentele frumoase pe care le traiesti. Mai mult, la Casa Anke pregatim pentru tine cele mai atractive pachete de oferta ce includ luna de miere organizata oriunde in lume cu servicii complete furnizate de Casa Anke si tour operatorii cu care lucram.

fotograf nunta | filmare nunta | fotograf botez | filmare botez