Fotograf nunta Prewedding

Ne mandrim ca va suntem alaturi din prima clipa de cand va hotarati sa faceti o nunta si mai in gluma sau mai in serios, ne gandim sa tinem cate un consultant de la Casa Anke pe langa fiecare cuplu la o cina romantica, poate prindem momentul acela magic in care ea spune „Da” si ne putem apuca imediat de treaba .

Una dintre etapele devenite deja traditie in organizarea unei nunti este sedinta foto pre-wedding adica sedinta pentru albumul foto pe care sa il faceti chiar inainte de nunta. Se obisnuieste ca acest album foto sa contina fotografii si portrete ale cuplului fie in haine „civile”, adica ultimele poze inainte de casaorie, fie sa fie un album cu ipostaze spectaculoase cu mirii imbracati chiar in hainele de ceremonie, rochia de mireasa si respectiv costumul de mire.

Ati vazut probabil la alte cupluri la ale caror nunti ati participat, seturi spectaculoase de poze cu mirii la vulcanii noroiosi, la vreo cascada inspumata ori pe varf de munte sau printre aparatele de zbor de pe vreun aerodrom militar. Fotografii pre wedding contractati de Casa Anke nu duc lipsa de idei si locatii senzationale in care sa va pregatiti cel mai frumos album foto pre wedding, asadar un alt avantaj de care beneficiati in organizarea nuntii cu Casa Anke il reprezinta acest element inedit si modern din ciclude eveniment ce preceda nunta propriu zisa.

Rostul unui album realizat de un fotograf pre-wedding este fie acela de a prezenta o ilustratie grafica de exceptie a cuplului chiar la petrecerea de nunta (unde puteti fie proiecta imaginile sau puteti imprima portrete cu mirii pe care sa le asezati in locatia de petrecere), fie de a fi un excelent set de amintiri placute pentru invitati, pe care sa il puteti oferi cadou fiecarui participant la nunta (atat in format clasic de album cu fotografii tiparite, cat si pe suport electronic – cd, dvd sau stick USB personalizat). Toate aceste formate de prezentare sunt pregatite, personalizate de catre fotografii nostri pre wedding, validate impreuna cu voi si apoi prezentate sau daruite in cadrul ceremoniei si petrecerii de nunta.

Nu doar ne place sa credem, ci chiar credem ca la Casa Anke veti gasi sursa de inspiratie pentru cele mai creative nunti si evenimente, la un nivel optim de calitate – pret si care sa ramana pentru totdeauna in sufletele voastre, ale familiei si prietenilor care va acompaniaza. Incercati chiar acum o sedinta foto pre-wedding de la Casa Anke!

Cand are loc sedinta foto?

Sedinta foto se poate tine si in ziua nuntii, insa recomandarea noastra este ca aceasta sa fie facuta dupa nunta, deoarece putem aloca mai mult timp si mai multa atentie detaliilor, veti fi naturali. Lipsa stresului si a tensiunii datorate programului fix pe care ar fi trebuit sa il respectati pentru a nu da peste cap sirul evenimentelor, vor face ca sedinta foto sa fie mai frumoasa, iar acest aspect se va oglindi in fotografiile realizate.

Cine participa la sedinta foto?

La sedinta foto pot participa si cei dragi voua cu care puteti alage sa faceti impreuna fotografiile sau pot participa in calitate de observatori.

Unde are loc sedinta foto?

Locatia este un element important si este bine sa fie lasat la voia intamplarii. Ganditi-va din timp la o locatie potrivita, care ar putea spune povestea voastra. De asemenea, va putem oferi sfaturi si idei pentru o sedinta foto de neuitat.

Cat tine sedinta foto?

In general, noi acordam sedintei foto minim o ora si depinde foarte mult de locatia pe care o alegeti, deoarece vrem ca pozele sa va spuna intr-adevar povestea, iar voi sa va simtiti in largul vostru, relaxati si pregatiti.

Ce inseamna sedinta foto PRE-WEDDING?

Sedinta foto PRE-WEDDING este sedinta foto facuta inainte de nunta. Reprezinta inceputul si incalzirea pentru ziua cea mare in care protagonistii isi vor uni destinele.

Ce insemna sedinta foto TRASH THE DRESS?

TRASH THE DRESS este sedinta foto in care poti face orice cu rochia ta, mai ales pentru simplul fapt ca rochia de mireasa poate fi purtata o singura data. Conceptul este unul american, ce inseamna realizarea unor poze cu mirese intr-un spatiu neconventional pentru a reda contrastul intre un mediu pe care in mod obisnuit nu l-ai asocia cu o locatie de nunta (un camp, o gara parasita etc.) si rochia eleganta a miresei.

Oferta speciala - Sedinta foto prewedding

Contacteaza-ne

Completeaza formularul si te contactam noi.

Beneficii

  • Consultanta de specialitate (ai la dispozitie o persoana dedicata, experienta noastra de 14 ani si timpul necesar pentru a-ti forma imaginea de ansamblu asupra evenimentului si totodata vei aborda pragmatic toate detaliile pentru a face alegerile cele mai potrivite pentru reusita evenimentului tau).
  • Personal calificat suplimentar (in situatia in care fotograful, cameramanul, dj-ul sau oricare alta persoana din echipa devine indisponibila: accident, indisponibilitate medicala, etc. este inlocuit de un coleg din echipa, fara ca evenimentul tau sa aiba de suferit).

Garantii

  • Daca predarea materialelor foto nu se face in termenul stabilit in contract, Casa Anke iti returneaza banii pe serviciul respectiv.
  • Daca albumul foto nu este conform cu cel vizionat la noi, Casa Anke ti-l face cadou.
  • Daca albumul foto nu este predat in termenul stabilit in contract Casa Anke iti returneaza banii.
  • In situatia unui control, Casa Anke iti garanteaza (cu returnarea integrala sumei platite) ca evenimentul tau nu va avea de suferit din cauza unor nereguli contractuale cu agentia Casa Anke.

Cu noi nu trebuie sa iti faci griji asupra decorurilor din locatie, prospetimii florilor, meniului sau momentului in care este servita sampania. Ne ocupam cu profesionalism de ambientul muzical şi de imaginile care sa surprinda la potential maxim momentele frumoase pe care le traiesti. Mai mult, la Casa Anke pregatim pentru tine cele mai atractive pachete de oferta ce includ luna de miere organizata oriunde in lume cu servicii complete furnizate de Casa Anke si tour operatorii cu care lucram.

fotograf nunta | filmare nunta | fotograf botez | filmare botez