fbpx

Fotograf nunta Trash the Dress

Poate ati auzit deja termenul de sedinta foto trash the dress, fotograf nunta trash the dress sau album foto trash the dress. Aceasta expresie inseamna textual in engleza „ tavaleste rochia” si se refera la o sedinta foto dupa nunta in care mireasa poate sa-si etaleze rochia de mireasa in diverse ipostaze mai mult sau mai putin indraznete.

O sedinta foto trash the dress simbolizeaza un mic act de rebeliune fata de formalismul si ceremonialul pe care il impune purtarea rochiei de mireasa. Evident, proaspetele doamne vor dori aproape intotdeauna sa isi pastreze cu sfintenie, neatinsa, rochia de mireasa, iar acest de lucru se poate realiza fara probleme chiar si dupa o sedinta cu un fotograf trash the dress, efectele speciale se pot realiza in Photoshop si rochia va ramane neatinsa.

Exista nenumarate posibilitati pentru o sedinta foto trash the dress: cu rochia in valurile marii, in flacari, intr-un lan de grau, scufundata in apa, realmente sunt sute de situatii si locatii in care putem obtine efecte cu adevarat spectaculoase. Daca vrem sa facem trash the dress in valurile marii, cel mai probabil rochia nu va avea de suferit, insa daca vrem o sedinta pe un teren de paintball sau un joc cu vopsea, mireasa trebuie sa decida daca vrea sa isi puna rochia la bataie sau daca fotograful trash the dress ar trebui sa lucreze efectele in studio.

Rezultatul unei sedinte trash the dress este de cele mai multe ori o experienta ludica, amuzanta si extrem de originala a ceea ce inseamnasa fotografiezi mirii in costumele cu care au participat la ceremonia de nunta. Sedinta foto trash the dress poate avea loc la cateva saptamani, un an sau chiar mai multi ani de la casatorie, fiind folosita deseori ca metoda de a marca aniversarile de casatorie. Sotii scot de la „naftalina” rochia de mireasa si costumul de mire si fac o sedinta foto plina de aventura, spre deliciul tuturor celor ce vor participa la petrecerea aniversara. Trash the dress este o experienta interesanta in care te reintorci la momentele magice ale casatoriei, dar intr-o forma plina de inedit, in care iti manifesti nonconformismul si creativitatea.

Echipa Casa Anke recomanda tuturor cuplurilor, atat celor care au avut nunti organizate de noi cat si celor care abia acum ne cunosc, sa incerce experienta unei sedinte cu un fotograf trash the dress, este cu siguranta una dintre cele mai noi tendinte in domeniul evenimentelor si petrecerilor, o experienta pe care o consideram de neratat.

Sedinta foto se poate tine si in ziua nuntii, insa recomandarea noastra este ca aceasta sa fie facuta dupa nunta, deoarece putem aloca mai mult timp si mai multa atentie detaliilor, veti fi naturali. Lipsa stresului si a tensiunii datorate programului fix pe care ar fi trebuit sa il respectati pentru a nu da peste cap sirul evenimentelor, vor face ca sedinta foto sa fie mai frumoasa, iar acest aspect se va oglindi in fotografiile realizate.

La sedinta foto pot participa si cei dragi voua cu care puteti alage sa faceti impreuna fotografiile sau pot participa in calitate de observatori.

Locatia este un element important si este bine sa fie lasat la voia intamplarii. Ganditi-va din timp la o locatie potrivita, care ar putea spune povestea voastra. De asemenea, va putem oferi sfaturi si idei pentru o sedinta foto de neuitat.

In general, noi acordam sedintei foto minim o ora si depinde foarte mult de locatia pe care o alegeti, deoarece vrem ca pozele sa va spuna intr-adevar povestea, iar voi sa va simtiti in largul vostru, relaxati si pregatiti.

Sedinta foto PRE-WEDDING este sedinta foto facuta inainte de nunta. Reprezinta inceputul si incalzirea pentru ziua cea mare in care protagonistii isi vor uni destinele.

TRASH THE DRESS este sedinta foto in care poti face orice cu rochia ta, mai ales pentru simplul fapt ca rochia de mireasa poate fi purtata o singura data. Conceptul este unul american, ce inseamna realizarea unor poze cu mirese intr-un spatiu neconventional pentru a reda contrastul intre un mediu pe care in mod obisnuit nu l-ai asocia cu o locatie de nunta (un camp, o gara parasita etc.) si rochia eleganta a miresei.

Bulevardul Unirii 25-27, bloc 14, mezanin, Bucuresti

0762.11.21.11

MARIUS

0725.25.11.75

ANCA

Contacteaza-ne

Completeaza formularul si te contactam noi.

Beneficii

  • Consultanta de specialitate (ai la dispozitie o persoana dedicata, experienta noastra de 14 ani si timpul necesar pentru a-ti forma imaginea de ansamblu asupra evenimentului si totodata vei aborda pragmatic toate detaliile pentru a face alegerile cele mai potrivite pentru reusita evenimentului tau).
  • Personal calificat suplimentar (in situatia in care fotograful, cameramanul, dj-ul sau oricare alta persoana din echipa devine indisponibila: accident, indisponibilitate medicala, etc. este inlocuit de un coleg din echipa, fara ca evenimentul tau sa aiba de suferit).

Garantii

  • Daca predarea materialelor foto nu se face in termenul stabilit in contract, Casa Anke iti returneaza banii pe serviciul respectiv.
  • Daca albumul foto nu este conform cu cel vizionat la noi, Casa Anke ti-l face cadou.
  • Daca albumul foto nu este predat in termenul stabilit in contract Casa Anke iti returneaza banii.
  • In situatia unui control, Casa Anke iti garanteaza (cu returnarea integrala sumei platite) ca evenimentul tau nu va avea de suferit din cauza unor nereguli contractuale cu agentia Casa Anke.

Obtine indicatii de orientare

Cu noi nu trebuie sa iti faci griji asupra decorurilor din locatie, prospetimii florilor, meniului sau momentului in care este servita sampania. Ne ocupam cu profesionalism de ambientul muzical şi de imaginile care sa surprinda la potential maxim momentele frumoase pe care le traiesti. Mai mult, la Casa Anke pregatim pentru tine cele mai atractive pachete de oferta ce includ luna de miere organizata oriunde in lume cu servicii complete furnizate de Casa Anke si tour operatorii cu care lucram.

fotograf nunta | filmare nunta | fotograf botez | filmare botez

Nunta
Botez
Aniversare
Corporate

Baluri
Artisti
Locatii
Vacante

Foto-Video, Entertainment, Decoratuni - Casa Anke