9 Idei De Cocktail Pentru Nunta Ta

idei de cocktail pentru nunta

Nunta ta este o celebrare a iubirii si a fericii, ce alta varianta de a imbunatati atmosfera decat cocktail-uri delicioase si fresh. La Casa Anke intelegem importanta crearii unei experiente memorabile pentru ziua ta speciala. Ca sa te ajutam sa planuiesti nunta perfecta am creeat o lista de 9 cocktail-uri care iti vor incanta invitatii.

 

1. Cocktail-ul Clasic Cu Sampanie

Incepe seara cu un cocktail clasic cu sampanie. Aceasta bautura eleganta combina sampanie, un cub de zahar, un strop de Angostura si o coaja de lamaie. Efervescenta sampaniei, cuplata cu dulcele subtil, seteaza tonul pentru o atmosfera sofisticata.

idei de cocktail pentru nunta

 

2. Mojito cu Zmeura

Adauga zilei nunții o explozie de arome, servind Mojito cu zmeură. Această variantă a mojito-ului clasic combină zmeura proaspătă, frunze de mentă, suc de lămâie, sirop simplu și rom. Combinația de zmeură acidulată și mentă răcoritoare creează un cocktail încântător și atrăgător vizual, care este perfect pentru evenimentele in vreme calda.

idei de cocktail pentru nunta

3. Margarita Cu Pepene

Imbratiseaza aromele verii cu Margarita Cu Pepene. Amesteca bucăți proaspete de pepene, suc de lămâie, tequila, triplu sec și o notă de sirop de agave pentru un cocktail dulce și acidulat, care iti va menține oaspeții plini de spirit pe tot parcursul serii. Cere o degustare de cocktail-uri la Restaurant Monarh.

idei de cocktail pentru nunta

 

4. Martini cu Limonada si Lavanda

Adauga o nota de eleganta nuntii tale, adaugand in meniu cocktail-ul Martini cu limonada si lavanda. Infuzați vodcă cu lavandă uscată, amestecați-o cu suc de lămâie proaspăt stors, sirop simplu și putina apă minerala. Rezultatul este un martini parfumat și uimitor estetic, care lasa o impresie de durată.

idei de cocktail pentru nunta

 

5. Gin Tonic Cu Castravete

Pentru o varianta racoritoare si fresh, ginul tonic cu castravete este foarte bun. Amestecati felii de castraveți, suc de lămâie, sirop simplu și frunze de mentă proaspătă. Adăugați gin și apă minerala pentru a crea un cocktail ușor și revigorant, care vă va menține oaspeții racoriti și fericiti. Cere o degustare de cocktail-uri la Restaurant Monarh.

idei de cocktail pentru nunta

6. Cocktail Mimoza de Rodie

Impresioneaza-ti invitatii cu un cocktail vibrant si exotic. Combina suc de rodie, cu aperol si vin spumant pentru un cocktail perfect pentru sezonul cald.

idei de cocktail pentru nunta

7. Sangria

Cocktail-ul Sangria, simbolul verii este cocktail-ul perfect pentru a-ti racorii invitatii in caldura zilelor de sezon. Bautura servita rece, vin rosu impreuna cu fructe proaspete taiate, unde se poate adauga dupa preferinta zahar si apa minerala. Cere o degustare de cocktail-uri la Restaurant Monarh.

idei de cocktail pentru nunta

 

8. Whisky Sour

Pentru acei oameni care aprecieaza cocktailurile clasice si nemuritoare, Whisky Sour este alegerea perfecta. Amesteca whisky, suc proaspat de lamaie si sirop simplu. Scutura cu gheata si toarna intr-un pahar, alaturi de o bucata de lamaie. Aromele fine si balansate ale acestui cocktail vor ajunge la inima bautorilor de whisky.

idei de cocktail pentru nunta

 

9. Porn Star Martini

Amestecati pulpa din jumătate din fructul pasiunii, vodka, Passoa, sirop de zahăr și suc de lămâie împreună cu gheață. La final turnati intr-un pahar si adaugati cealalta jumatate de fructul pasiunii. Doar de atat e nevoie pentru unul dintre cele mai populare si placute cocktailuri care exista. Cere o degustare de cocktail-uri la Restaurant Monarh.

idei de cocktail pentru nunta

 

La Casa Anke, stim ca fiecare aspect al nunții tale ar trebui sa fie o reflecție a stilului și gustului tău unic. Echipa noastră de fotografi și videografi va captura momentele emotionante ale nunții tale. Contactează-ne astăzi pentru a discuta nevoile tale în materie de fotografie și videografie și lasă-ne să te ajutăm să imortalizezi cele mai frumoase amintiri ale dragostei si iubirii voastre.

Meniul de cocktail-uri joacă un rol semnificativ în crearea atmosferii nuntii. Prin includerea acestor cocktail-uri delicioase în recepția nunții tale, poți oferi invitaților tăi o atmosferă plăcută și festivă pe care o vor tine minte.

 

Close

Da follow pe Casa Anke pentru inspirație, tendințe pentru nunta mult visata. Fii parte din comunitatea noastră de iubitori de frumos și explorează universul stilului autentic. #CasaAnke

Instagram

@casaanke

office@casaanke.ro

Telefon: +40 725 251 175

Locatie: Bulevardul Unirii 25-27, bloc 14, mezanin, București 040103, Romania