Top Nunti De Celebritati Din Anul 2023 | Incredible Celebrities Looks

fotograf nunta nunti celebritati

De la listele de invitați pline de vedete până la decorul extravagant, nimic nu se compară cu nuntile de celebritati.

În 2022, am văzut multe cupluri puternice de celebritati de la Hollywood, cum ar fi Kourtney Kardashian și Travis Barker și Sarah Hyland și Wells Adams, care au jurat să își petreacă restul vieții împreună.

Aici, urmărim nunti de celebritati care a avut loc în acest an:

 

1.Kendall Schmidt si Mica von Turkovich

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kendall Schmidt (@kendallschmidt)

La câteva săptămâni după ce Kendall Schmidt a făcut aluzie ca este intr-o noua relatie, referindu-se la Mica von Turkovich ca fiind soția sa, starul din Big Time Rush a confirmat că este căsătorit, postând o fotografie de nuntă pe 24 noiembrie 2023. “Recunoscător pentru iubita mea ♥️”, a scris el ca descriere.

În fotografie, tinerii căsătoriți stau pe o canapea cu imprimeuri florale în fața unui hambar, care pare a fi locul unde se va desfășura nunta lor. În timp ce mirele este îmbrăcat într-un costum închis la culoare, mireasa sa poartă o rochie de mireasă cu mâneci scurte. În aceeași zi în care Schmidt a dezvăluit această actualizare interesantă a vieții, el a anunțat, de asemenea, că așteaptă primul lor copil împreună.

 

2.Wolfgang Van Halen si Andraia Allsop

fotograf nunta celebritati

Wolfgang Van Halen, fiul actriței Valerie Bertinelli și al starului rock Eddie Van Halen (care s-a stins din viață din cauza unui cancer la gât în 2020), s-a căsătorit cu Andraia Allsop pe 15 octombrie 2023, în casa lor din Los Angeles. Pe lângă faptul că și-au sărbătorit dragostea unul pentru celălalt, cuplul de celebritati a inclus mai multe omagii pentru părinții lui Wolfgang în timpul zilei lor speciale. În timp ce mergea la altar cu Bertinelli, a răsunat un cântec pe care Eddie l-a scris pentru fiul său, “316”.

În timp ce cuplul de celebritati a făcut schimb de jurăminte personale, au avut grijă să rezerve un loc în mulțime special pentru muzician. “Ed ar fi fost absolut radiant și atât de mândru de bărbatul care a devenit și devine Wolfie și atât de fericit că a găsit-o pe Andraia, cineva care îl înțelege cu adevărat pe Wolfie, cine este și cine vrea să fie și care îl susține din toată inima”, spune apropiatii.

 

3.Anya Taylor-Joy si Malcolm McRae

fotograf nunta celebritati

Potrivit Daily Mail, Anya Taylor-Joy și Malcolm McRae s-au căsătorit în Veneția, Italia, în ultimul weekend din septembrie 2023. După jurăminte, cei doi au sărbătorit alături de cei 150 de invitați în acea seară, la o recepție și un brunch de adio în ziua următoare la St. Regis. Actrița premiată și soțul ei muzician au invitat mai mulți dintre prietenii lor celebritati, precum Jennifer Garner, Cara Delevingne, Miles Teller, Nicolas Hoult și Evan Ross. În loc să îmbrace o rochie de mireasă albă tradițională, Taylor-Joy a fost fotografiată într-o rochie bej, brodată cu păsări și flori și înfrumusețată cu paiete.

 

4.Chris Evans si Alba Baptista

fotograf nunta celebritati

Chris Evans și Alba Baptista s-au căsătorit pe 9 septembrie 2023 la o vila din Cape Code, Massachusetts. Multe dintre co-starurile Marvel din Captain America au fost prezente la petrecere, inclusiv Robert Downey Jr., Chris Hemsworth și Jeremy Renner. Revista People a raportat că John Krasinski și Emily Blunt au fost, de asemenea, reperați în zona evenimentului. Surse au declarat pentru Page Six că ceremonia a fost „frumoasă” și „sigură”, ceea ce înseamnă că oaspeții trebuiau să semneze acorduri de nedezvăluire și nu erau permise telefoanele mobile.

 

5.Sia and Dan Bernard

fotograf nunta celebritati

În primul weekend din mai 2023, Sia s-a căsătorit cu Dan Bernard la Villa Olivetta din Portofino, Italia, a lui Stefano Dolce și Domenico Gabbana. Cântăreața nominalizată la premiile Grammy și actualul ei soț au invitat doar patru prieteni celebritati pentru a-i vedea. În timp ce cântăreața de la “Cheap Thrills” a purtat o rochie de dantelă tip sirenă, cu un decolteu înalt și mâneci trei sferturi, mirele a purtat un smoching albastru deschis cu o centură de mătase. Cuplul a spus “Da” sub un foișor de fier decorat cu trandafiri colorați. Un sortiment de mese aurii de lux cu lumânări albe a împodobit, de asemenea, altarul.

 

 

Te-ar putea interesa si: Video Viral | Cel mai frumos dans mama-fiica

Close

Da follow pe Casa Anke pentru inspirație, tendințe pentru nunta mult visata. Fii parte din comunitatea noastră de iubitori de frumos și explorează universul stilului autentic. #CasaAnke

Instagram

@casaanke

office@casaanke.ro

Telefon: +40 725 251 175

Locatie: Bulevardul Unirii 25-27, bloc 14, mezanin, București 040103, Romania