10 lucruri de retinut atunci cand pozezi pentru fotografii de nunta | Best Advice

fotografii de nunta

Am alcatuit o lista de 10 lucruri de retinut atunci cand pozezi pentru fotografii de nunta…

Fotografiile tale de nunta au un rol mult mai are decat anuntarea noii relatii pe Facebook sau decoratiuni interioare: mult timp dupa aceasta zi speciala, dupa dansul mirilor, dupa taierea acelei prime felii de tort, fotografile de nunta sunt o amintire fizica a legamantului pe care tu si partenerul tau l-ati facut. Prin ele, tu si generatii ce vor veni pot retrai acele momente deosebite in care v-ati spus “Da!”.

Importanta acelor fotografii inseamna si ca majoritatea cuplurilor simt un nivel mare de presiune cand vine vorba de alegerea fotografilor. Deci… cum o faci? Angajarea unui fotograf talentat, acei fotografi care iubesc ce fac si cu care puteti forma o conexiune, este primul pas. Dupa, increderea in ghidarea acestora spre a te simti si a arata cat se poate de natural.

Am vorbit cu 20 de fotografi profesionisti si acestea sunt top 10 lucruri de aplicat cand pozezi pentru fotografii pentru ca acestea sa iasa extraordinar:

1.Relaxeaza-te

Daca este un sfat care persista acela ar fi acesta: relaxeaza-te si distreaza-te. Daca traiesti clipa si te bucuri de ea sansele sunt ca pozele tale sa iasa mult mai bine decat ti-ai imagina. Nu pozitiile in care stai fac pozele extraordinare ci expresiile si reactiile sincere de iubire, care apar atunci cand nu te stresezi si te simti confortabil.

 

2. Stai Drept

Secretul pentru poze mai bune? Postura buna. Stand drept, cu umerii in spate si barbia in fata te va ajuta sa arati bine in toate pozele.

 

3. Nu sta incordat

In timp ce postura corecta este foarte importanta, sa fii tensionat nu ajuta, de aceea e nevoie sa nu tii genunchii sau coatele indreptate. O pozitie relaxata este mai naturala, iar asta ajuta.

 

4. Ai grija la unghiul barbiei

Aveti grija la unghiul barbiei.. Oamenii isi ridica adesea barbia in mod excesiv, crezand ca astfel isi pun in valoare linia maxilarului. Cu toate acestea, acest lucru poate duce la fotografii inconfortabile. Daca va ingrijoreaza aspectul barbiei, comunicati din timp cu fotograful dumneavoastra. Nu este vorba de nesiguranta, ci de a intelege ce functioneaza din punct de vedere vizual. Ajustarile din timpul sedintei foto sunt mai usoare decat cele ulterioare.

 

5.Asigura-te ca n-ai nimic in buzunare

Goleste-ti buzunarele. Renuntati la telefonul mobil, chei si portofel pentru a mentine un aspect elegant si curat in fotografii. Acest lucru asigura ca eleganta tinutei tale nu este compromisa.

 

6. Tine-ti sacoul inchis la nasturi

Daca purtati un sacou, incheiati un nasture. Exista exceptii, iar fotografii va pot indruma sa descheiati pentru o senzatie de relaxare, atunci cand este cazul, insa in general este mult mai estetic sacoul inchis la nasturi.

 

7. Scapa de clema de par sau de ceasul smart

Daca as putea da tuturor cuplurilor si membrilor familiilor lor un sfat universal, acesta ar fi sa isi verifice incheieturile mainilor inainte de inceperea sedintei foto. Clemele de par si ceasurile smart, in special, afecteaza cu adevarat aspectul unei fotografii.

 

8. Indreapta-te catre partenerul tau

O simpla ajustare de pozitie poate crea poze mai intime, important este sa fii atent la pozitia picioarelor, deoarece indreptandu-le spre partener limbajul corporal transmite mai multe emotii, creeand o poza mai buna.

 

9. Aproprie-te

Distanta este o greseala mare pe care toti fotografii experti o observa. In poze, cu cat esti mai apropiat de partenerul tau cu atat mai bine. Acest lucru nu se intampla din cauza partenerilor in sine, ci este mai mult o problema de pozitionare.

 

10. Nu incerca sa pozezi

Expertii te sfatuiesc sa nu te gandesti prea mult la poze in ziua nuntii tale. Actiunile naturale, cum ar fi imbratisarea sau aplecarea asupra partenerului tau, creeaza fotografii autentice. Momentele captate spontan, nepregatite dau cele mai bune imagini. Cele mai bune poze apar adesea din trairea momentului.

 

Urmatoarea Postare: 7 idei ca pozele tale sa iasa perfect

Close

Da follow pe Casa Anke pentru inspirație, tendințe pentru nunta mult visata. Fii parte din comunitatea noastră de iubitori de frumos și explorează universul stilului autentic. #CasaAnke

Instagram

@casaanke

office@casaanke.ro

Telefon: +40 725 251 175

Locatie: Bulevardul Unirii 25-27, bloc 14, mezanin, București 040103, Romania